Tapas til svendegilde

Gennem årene har der været mange forskellige traditioner forbundet med den store dag, hvor man går fra lærling til svend. Det har dog altid været skik at afslutte sin håndværkeruddannelse med et brag af et svendegilde. Og et godt svendegilde kræver selvfølgelig god mad.

Hos Risskov Ost tilbyder vi lækre anretninger af tapas til svendegilde. Vores tapasfade består af et bredt udvalg af smagfulde oste, charcuteri og tilbehør, der med sikkerhed vil glæde dine gæster.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til svendegilde

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til svendegilde direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til et svendegilde.

Fejr dit lærebrev med lækker tapas til svendegilde

Vi har hos Risskov Ost nøje udvalgt de bedste råvarer fra hele verden for at skabe en autentisk smagsoplevelse til dit svendegilde. Vores tapas til svendegilde består af et bredt udvalg af italiensk charcuteri såsom trøffelsalami og bresaula. Derudover spækker vi fadene med gourmet oliven, syltede rødløg, saftig dyppelse og mange andre lækkerier. Alt sammen serveres med frisk stenovnsbagt brød.

Når du bestiller tapas til svendegilde, sørger vi for anretning og servering, så du har mere tid til at pynte op og hygge om dine gæster.

Smagfuldt ostebord og tapas til svendegilde

Udover et lækkert udvalg af charcuteri, kan du også byde dine gæster på smagfulde oste. Hos Risskov Ost har vi en stor kærlighed til ost og alle de smagsvariationer, som osten tilbyder. Vi har over 200 forskellige oste, som stammer fra lokale producenter rundt om i verden. Ostene serveres med lækkert tilbehør, der fremmer de gode smage. Vi kan særligt anbefale vores abrikoskompot med vanilje.

Dine gæster har også mulighed for at lære mere om hver enkelt ost i vores app Risskovost. Her kan I finde informationer om de forskellige oste, I sidder og nyder.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Skab en hyggelig stemning med tapas til svendegilde

Tapas er perfekt til dig, der drømmer om et hyggeligt og uformelt svendegilde. Tapas til svendegilde giver nemlig dine gæster mulighed for at sidde længe om maden og mingle med et godt glas vin. 

Vores tapas til svendegilde kan både nydes som små appetitvækkere eller gøres til aftenens hovedmåltid. Her anretter vi en lækker buffet på flotte egetræsplanker, som fyldes med små delikatesser.

Bestil tapas til svendegilde hos Risskov Ost

Skal du planlægge et svendegilde for familie og venner og er i den forbindelse på udkig efter en festmenu? Hos Risskov Ost har vi sammensat et stort udvalg af oste og tapas til svendegilde. Vi sørger for anrette og servere maden, så den er helt klar til dig og dine gæster.  

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til jubilæum, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.