Tapas til firmaarrangement

I mange virksomheder er firmafester og -arrangementer et af årets store højdepunkter. Det er her, I som virksomhed kan samle jeres medarbejdere og styrke interne relationer – og sige tak for hinandens gode indsatser.

God mad og drikke er kernen til enhver firmafest. Hos Risskov Ost kan I være sikre på at få smagsoplevelser i særklasse. Vi tilbyder lækkert og velsmagende tapas til firmaarrangementer. Vores tapasanretninger består af små delikatesser, som serveres med stenovnsbagt brød. Du kan bl.a. glæde dine medarbejdere med lækre oste og charcuteri fra hele verden.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til firmaarrangement

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til jeres firmaarrangement direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til jeres firmaarrangement.

Byd dine medarbejdere på lækker tapas til firmaarrangement

Vi har givet vores bud på smagfulde tapasmenuer, der med garanti vil gøre jeres næste firmaarrangement til en stor succes. Vores tapas til firmaarrangementer er skabt med udgangspunkt i delevenlige smagsoplevelser, der bringer jeres medarbejdere tættere sammen.  De små tapasanretninger er nemlig perfekte til en afslappet stemning, hvor der er fokus på det gode selskab og hygge.

Vores tapas til firmaarrangement bliver anrettet som en overdådig buffet på flotte egetræsplanker og er sammensat ud fra vores store passion for ostens verden. Alle oste er derfor nøje udvalgt af vores dygtige kokke, som aldrig går på kompromis med kvaliteten eller velsmagen. Dine medarbejdere har også mulighed for at lære mere om hver enkelt ost i vores app Risskovost. Her kan I finde informationer om de forskellige oste, I sidder og nyder.

Fristende anretninger af tapas til firmaarrangement

Udover et bredt udvalg af smagfulde oste fylder vi også vores fade med små delikate serveringer fra sydens køkken for at skabe en autentisk menu til jeres firmaarrangement.

Vores tapas til firmaarrangement kan bl.a. bestå af:

Bestil tapas til firmaarrangement hos Risskov Ost

Er din virksomhed på udkig efter en lækker festmenu til jeres næste firmaarrangement? Hos Risskov ost tilbyder vi indbydende ostebord og tapas til firmaarrangement. Vi sørger for alle forberedelserne, så I kan nyde aftenen i jeres kollegaers gode selskab.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til firmaarrangement, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.