Tapas til barnedåb

Når et barn skal navngives, ønsker mange forældre at fejre det sammen med venner og familie. Uanset om det er en navngivningsfest eller barnedåb, er det en speciel dag for alle. Hos Risskov Ost vil vi gerne hjælpe jer med at skabe de bedste rammer for en skøn fest. Vi tilbyder derfor lækre og indbydende anretninger af tapas til barnedåb. Vores fade består af et bredt udvalg af smagfulde oste, charcuteri og tilbehør af kvalitetsråvarer, der falder i alles smag.

Vi anretter på flotte egetræsplanker og sørger for, alt er klar til, at jeres venner og familie kommer. Det eneste, I skal tænke på, er at nyde lækkerierne og fejringen af jeres lille barn.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til barnedåb

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til barnedåben direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til barnedåb.

Tapas til barnedåb som buffet

Tapas til barnedåb skaber en afslappet og uformel stemning, hvor jeres gæster har mulighed for at sidde længe om maden og nyde hinandens selskab. Vælger I at servere tapas til barnedåb som buffet, kan jeres gæster også gå til og fra maden, som de ønsker. Det giver jer rig mulighed for at snakke med alle og tid til at lege med børnene.

Derudover gør tapas til barnedåb også arbejdet med maden lettere, da fadene nemt kan fyldes op løbende og ryddes væk efter festen.

Lækre og smagfulde anretninger af tapas til barnedåb

De fleste vælger at holde barnedåb om dagen, hvilket gør tapas til den perfekt menu. Tapas består af små anretninger, som ligger let i maven. Vores anretninger af tapas til barnedåb kan både bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et større måltid. Her kan I finde et stort udvalg af lækre oste, som er nøje udvalgt hos lokale producenter rundt om i hele verden.

Hos Risskov Ost har vi en stor kærlighed til oste, og de mange fantastiske smagsoplevelser og historier, som osten gemmer på. Det er derfor ikke tilfældigt, hvilke oste der kommer på tapasfadet. Hver ost er udvalgt med fokus på smag og kvalitet.

Med vores app Risskovost finder I et samlet overblik over de forskellige oste, vi tilbyder. Her kan I finde informationer om hver ost og få inspiration til, hvilke vine der passer bedst til ostene.

Vores tapas til barnedåb består også af forskellige charcuteri såsom italiensk trøffelsalami, bresaula og østrigsk speck. Derudover spækker vi fadene med gourmet oliven, syltede rødløg, basilikumpesto, aioli og mange andre lækkerier. Alle vores tapasanretninger serveres desuden med frisk stenovnbagt brød. Du er derfor sikker på, at der er noget for enhver gæst smag.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Bestil ostebord og tapas til barnedåb hos Risskov Ost

Hos Risskov Ost tilbyder vi et stort udvalg af tapas til barnedåb. Tapas er perfekt til jer, som ønsker en uformel og hyggelig stemning, når I skal fejre jeres lille barns navngivning. Vi sørger for indbydende anretninger af lækre oste og delikatesser fra sydens køkken.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til barnedåb, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.