Tapas til studentergilde

Tapasbord til dit arrangement

Når vi går sommeren i møde, betyder det, at det er blevet tid til at fejre de nyudklækkede studenter. Sommeren byder på studenterkørsel, gaver, lykønskninger og studentergilder.

Hos Risskov Ost vil vi gerne hjælpe med at gøre sommeren helt speciel for alle de nye studenter. Vi står derfor gerne for maden, når de unge kommer syngende forbi på vognturen, eller når I inviterer venner og familie til stort studentergilde.

Vi tilbyder lækre og indbydende anretninger af tapas til studentergilde og sommerens mange fester. Vores tapasfade består af et bredt udvalg af smagfulde oste, charcuteri og tilbehør af kvalitetsråvarer, der med sikkerhed vil glæde alle jeres gæster.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til studentergildet

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til studentergildet direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til et studentergilde.

Invitér dine gæster på tapas til studentergilde

Når den længe ventede studenterhue er i hus, er det tid til at arrangere studentergilde. Og et godt studentergilde kræver selvfølgelig god mad. Vi har derfor sammensat smagfuld og indbydende tapas til studentergilde, som består af sommerlige anretninger.

Vi sørger for, at alt står klar til, at studenterne kommer forbi, så I slipper for at stå for længe i køkkenet. Det giver jer mere tid til at nyde jeres gæsters selskab og fejre de glade studenter.

Smagfuld tapas til studentergilde

Tapas til studentergilde er perfekt til dig, som ønsker en hyggelig og afslappet fest. Vi anretter på en flot egetræsplanke, som er spækket med fristende delikatesser fra hele verden. Med en let buffet kan dine gæster gå til og fra maden, som de ønsker. Det er perfekt til et studentergilde, hvor der ofte kommer flere gæster i løbet af aftenen. 

Vores tapas til studentergilde består af et bredt udvalg af charcuteri såsom italiensk trøffelsalami, bresaula og østrigsk speck serveret sammen med frisk stenovnsbag brød. Derudover spækker vi fadene med gourmet oliven, syltede rødløg, saftig dyppelse og mange andre lækkerier.

Det vigtigste på vores tapasfade er dog osten. Hos Risskov Ost har vi en stor kærlighed til ostens verden, og alle de smagsoplevelser, osten gemmer på. Vi har over 200 forskellige oste, som alle er nøje udvalgt med fokus på kvalitet. Ostene leveres fra lokale producenter i hele verden, hvilket sikrer en autentisk menu til dit studentergilde.

Når du bestiller tapas til studentergilde, kan du med fordel også servere en god vin sammen med osten. Det vil med garanti falde i god jord hos alle de festglade studenter.

Bestil ostebord og tapas til studentergilde hos Risskov Ost

Et studentergilde er en god måde at fejre, at man har overstået en vigtig periode i sit liv. Hos Risskov Ost vil vi gerne hjælpe med at gøre dagen helt speciel. Vi sørger derfor for indbydende anretninger af tapas til studentergilde, som er sammensat med fokus på kvalitet og velsmag.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til studentergilde, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.