Handelsbetingelser

Risskov Ost ApS
Ellebjergvej 2
8240 Risskov Ost
TLF: 44107110
CVR: 36045426

Betaling

Risskov Ost ApS modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mobilepay Online.

Betaling vil blive trukket på din konto, når den/de valgte vare bestilles og du har modtaget en ordrebekræftelse, med mindre andet er aftalt, eller fremgår af din ordre. Alle ordre laves og sammensættes specielt på bestilling. Forudbetaling er i disse tilfælde nødvendigt for at varen/ydelsen kan udleveres til kunden.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Risskov Ost ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Ændringer og aflysninger af ordre skal ske senest 48 timer før afhentning. Derefter kan ordren ikke refunderes.  Ændringer eller afbestilling herom skal ske telefonisk med en medarbejder på telefonnummer: 4410 7110. – E-mail, sms og telefonsvarer accepteres ikke, da disse ikke kontrolleres regelmæssigt.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Fragt og levering

Ved benyttelse af vores kampagne for gratis levering, accepteres der at, ordren må stilles ved døren hvis kunden ikke er hjemme. Leveringen vil foregå indenfor det oplyste tidsrum under valg af leveringmetode. Der kan ikke tages højde for ønskede tidspunkter, da dette til vil afhænge af ruten, men vi vil selvfølgelig prøve at tilgodese flest mulige ønsker på ruten.
Levering gælder kun den oplyste dato, og vælges der anden dato vil den stå klar som afhentning på den valgte dato i stedet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.