Om os

Hvordan startede Risskov Ost

For nu at begynde med slutningen – jeg elsker ost! 
Historien om mit første møde med osten går 8 år tilbage. Det var lidt en tilfældighed, men var vel nærmest det, man kan kalde kærlighed ved første blik.  Detailbranchen er ikke ny for mig. Jeg har tidligere solgt både tøj og delikatesser – men i 2012 fik jeg muligheden for at arbejde med ost. Her åbnede der sig en ny verden for mig som jeg ikke kunne holde mig væk fra. Drømmen om at være selvstændig har altid ligget i mig, så det stod helt klart for mig, at dette eventyr skulle jeg være en del af! 

Ost er et rent skattekammer af smag og historie. Jeg har det lidt som andre har det juleaften, når jeg skal skære en ny ost op. Det er en ny oplevelse hver gang. Smagen er aldrig helt den samme, selvom det er nøjagtigt den samme ost. 
Desværre kender alt for få til de mange fantastiske smagsoplevelser og historier, som osten gemmer på.  Det synes jeg er en skam. Derfor opstod idéen til Risskov Ost – en oste butik, hvor smagen er i fokus og hvor kunderne bliver inviteret ind i en lille ostelomme – en oase, hvor det hele oser af kærlighed til ost. Og selvfølgelig følger der en historie med hver ost, du køber hos os.

Efter Risskov Ost slog døren op for første gang August 2014, er det hele gået ret stærkt, allerede 2 år efter åbningen vandt vi i lokalavisens afstemning som årets forretning i Århus nord.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.