Tapas til bryllup

Et bryllup er et af livets store øjeblikke, hvor kærligheden fejres med fest, hygge, samvær og ikke mindst god mad. Der har i mange år været tradition for at vælge den klassiske treretters menu til bryllupsmiddagen. Vi oplever dog, at flere og flere begynder at bevæge sig væk fra de klassiske traditioner til fordel for en mere unik og personlig bryllupsmenu.

Hos Risskov Ost tilbyder vi lækker og smagfuld tapas til bryllupper. Vores fade er spækket med oste fra hele verden, som er sat sammen med charcuteri, paté og lækre tilbehør af årstidens bedste råvarer. De mange delikatesser vil med sikkerhed bidrage til at gøre jeres dag helt speciel. Vi sørger for at gøre alt klar, så det eneste, I skal tænke på, er at nyde lækkerierne og jeres gæsters selskab.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til bryllup

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til dit bryllup direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til bryllup.

Tapas til bryllup som hyggelig delemad

Tapas til bryllup er den perfekte måde at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Det giver jer og jeres gæster rig mulighed for at sidde længere tid om maden og nyde hinandens nærvær. Tapas til bryllup kan både bruges som en mindre appetitvækker, gæsterne kan spise, mens de går rundt og snakker sammen, eller den kan gøres til aftenens hovedmåltid. Uanset hvordan I vælger at sammensætte jeres menu, vil tapas til bryllup med garanti falde i god jord hos jeres gæster.

Når du bestiller tapas til bryllup, anretter og serverer vi på en flot, rustik egetræsplanke.

Smagfuldt ostebord og tapas til bryllup​

Vores tapas til bryllup er sammensat ud fra en stor passion og kærlighed til ostens verden. Vi har over 200 forskellige oste, som alle er nøje udvalgt med fokus på kvalitet. Hos Risskov Ost elsker vi at smage nye oste og prøve forskellige kulturelle smagsoplevelser. Derfor består vores tapasanretninger af oste fra lokale producenter rundt om i hele verden.

Med vores app Risskovost har vi samlet alle vores oste. Her kan I finde informationer om hver ost og få inspiration til, hvilke vine der passer bedst til ostene.

Udover et lækkert udvalg af oste byder vores tapas til bryllup også på andre delikatesser fra sydens køkken. I kan bl.a. finde smagfuldt charcuteri såsom italiensk trøffelsalami og bresaula. Tapasfadene består også af gourmet oliven, syltede rødløg, diverse tapenader og dip, som serveres med frisk stenovnsbagt brød. Du er derfor sikker på, at der er noget for enhver gæsts smag på jeres store dag.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Køb tapas til bryllup hos Risskov Ost

Hos Risskov Ost tilbyder vi smagfuld tapas til bryllupper. Vores tapasanretninger består af lækre oste, charcuteri og tilbehør af de bedste råvarer. De små delikatesser passer godt til jer, der drømmer om et bryllup, hvor hygge og nærvær er i fokus. Vi sikrer jer både smag, kvalitet og flot anretning, der passer til jeres store dag.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til bryllup, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.