Tapas til jubilæum

Tapasbord til dit arrangement

En jubilæumsfest er en perfekt måde at markere en vigtig årsdag. Det er især virksomheder, der fejrer jubilæum, enten fordi virksomheden har eksisteret i mange år, eller fordi ledelsen ønsker at holde en fest for deres medarbejder, der måske har 10-års jubilæum i virksomheden.

Der kan også være mange andre gode grunde til at holde jubilæum. Hos Risskov Ost hjælper vi gerne med at sammensætte en menu, der passer til netop din jubilæumsfest. Vi tilbyder smagfulde anretninger af tapas til jubilæum, som består af forskellige oste, charcuteri og andre delikate fristelser.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til jubilæum

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til jubilæum direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til jubilæum.

Tapas til jubilæum – perfekt til store og små fester

Tapas er særlig velegnet til jubilæer, da de består af små retter, der nemt kan spises, mens gæsterne mingler og nyder et glas vin. De delevenlige anretninger skaber også en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor det gode selskab er i fokus.

Vores tapasanretninger kan serveres som mindre appetitvækkere eller anrettes som en overdådig buffet på flotte egetræsplanker. Tapas er derfor perfekt til både de store jubilæumsfester og mindre åbent hus-arrangementer.

Indbydende ostebord og tapas til jubilæum

Hos Risskov Ost brænder vi for at skabe autentiske smagsoplevelser og finde lækre råvarer fra hele verden. Vores tapas til jubilæum består derfor bl.a. af italiensk trøffelsalami, bresaula og østrigsk speck. De små delikatesser serveres med frisk stenovnsbagt brød og smagfuld dyppelse. Derudover afspejler tapasanretningen også vores store kærlighed til ostens verden. Vi har over 200 forskellige oste, som alle er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og velsmag.

For at skabe en fuldendt oplevelse kan dig og dine gæster bruge vores app Risskovost til at læse mere om de oste, I sidder og nyder. Her kan I også finde inspiration til, hvilken vin I skal vælge.

Ønsker du at bestille tapas til jubilæum fra Risskov Ost?

Er du på udkig efter den helt rigtig tapasmenu til din jubilæumsfest? Hos Risskov Ost tilbyder vi et indbydende ostebord og flotte anretninger af tapas til jubilæum. Vi sørger for alle forberedelserne og leverer maden til den aftalte tid, så den står helt klar til dig og dine gæster.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til jubilæum, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.