Tapas til fødselsdag

Skal du fejre fødselsdag for venner og familie, og leder du efter en velsmagende menu? Hos Risskov Ost tilbyder vi lækre anretninger af tapas til fødselsdag, som passer perfekt til både store og små fødselsdagsfester. Vores tapas til fødselsdag består af små delikatesser fra hele verden, som med sikkerhed vil glæde alle dine gæster.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til fødselsdag

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til fødselsdag direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til fødselsdag.

Nem og velsmagende tapas til fødselsdag

Uanset om du inviterer på en stor fødselsdagsfest eller en mindre frokost for de nærmeste, er der altid en masse at planlægge. Når du bestiller tapas til fødselsdag hos os, sørger vi for alle forberedelserne. Vi anretter på en flot rustik egetræsplanke, som er spækket med smagfulde oste og charcuteri. Det giver dig tid til at nyde din fødselsdag sammen med dine gæster, da du slipper for at stå i køkkenet.

Tapas til fødselsdag er også det perfekte valg, hvis du ønsker en afslappet og uformel fest. Her har dine gæster mulighed for at sidde længe om maden og snakke med hinanden. Tapas skaber nemlig en hyggelig stemning, hvor maden og samværet er i fokus. 

Imponér dine gæster med tapas til fødselsdag

Hos Risskov Ost byder vi på gastronomiske smagsoplevelser fra hele verden. Vores tapas til fødselsdag består både af italiensk trøffelsalami, bresaula og østrigsk speck sammensat med andre lækkerier fra sydens køkken – alt sammen serveret med frisk stenovnsbagt brød.

Men vores helt store passion er ost. Vi har over 200 forskellige oste, som alle er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og smag. Ostene leveres fra lokale producenter i hele verden, hvilket sikrer dig og dine gæster en autentisk smagsoplevelse. Når du bestiller tapas til fødselsdag, kan du med fordel også servere en god vin sammen med osten. I vores app Risskovost kan du læse mere om vores oste og hvilke vine, der passer til ostene. 

Bestil tapas til fødselsdag hos Risskov Ost

Tapas til fødselsdag er perfekt, hvis du ønsker at samle venner og familie til god mad og hygge. Hos Risskov Ost tilbyder vi små delikatesser af ost og tapas til fødselsdag. Vores tapasanretninger sammensættes med fokus på smag og kvalitet. Vi sørger for alt er klar, så du kan nyde din fødselsdag.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til fødselsdag, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.