Tapas til reception

Tapasbord til dit arrangement

En reception er en mindre fest, som ofte afholdes i forbindelse med jubilæer, konferencer, fødselsdage eller andre vigtige mærkedage. Mange brudepar vælger også at invitere venner og familie til bryllupsreception efter vielsen.

Fælles for alle receptioner er, at stemningen ofte er mindre formel. Her har dine gæster mulighed for at gå rundt og snakke med hinanden, mens de nyder lidt mad og et glas bobler. 

Hos Risskov Ost tilbyder vi tapas til reception. Vores tapas består af mindre anretninger, som er særlig velegnet til at spise, mens du mingler med dine gæster. Vi serverer tapas til reception på flotte egetræsplanker, som fyldes med smagfulde oste, charcuteri og andre lækkerier, der falder i alles smag.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til reception

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til reception direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til reception.

Hvorfor skal du vælge tapas til reception?

Tapas er en spansk anretning, som består af små, velsmagende retter, der kan sættes sammen som mindre appetitvækkere. De fristende delikatesser er derfor perfekte til reception, da de ligger let i maven og er nemme at servere for gæster, der kommer og går. Tapas passer også godt til dig, som ønsker at holde en reception, hvor der er fokus på samvær og hygge.

Når du bestiller tapas til reception hos Risskov Ost, får du en autentisk smagsoplevelse, hvor der er kræset om smag og kvalitet. Vi har nøje udvalgt de bedste råvarer fra lokale producenter i hele verden. Du kan bl.a. imponere dine gæster med charcuteri og et bredt udvalg af lækre oste fra sydens køkken.

Fristende ostebord og tapas til reception

Vores tapas til reception er sammensat ud fra en stor passion og kærlighed til ostens verden. Vi vælger derfor kun de bedste oste til dig og dine gæster. Derudover fylder vi også vores tapasfade med lækkert charcuteri, paté og saftig dyppelse serveret med nybagt brød.

Køb tapas til reception hos Risskov Ost

Tapas til reception er det perfekte valg til dig, der ønsker at glæde dine gæster med flotte anretninger og lækre smagsoplevelser. Hos Risskov Ost tilbyder vi ostebord og tapas til reception. Vi anretter og serverer, så maden er klar til dig og dine gæster.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas til reception, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.