Arrangement

Ostebord til dit arrangement

Uanset om det er konfirmation, guldbryllup eller en hver anden anledning, kan du bestille lækre ostetapas fra Risskov Ost til din begivenhed. Vi sørger for at gøre alt klar, så det eneste du skal tænke på er at nyde lækkerierne.

Skal du invitere til fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception eller en anden type selskab, så kan du glæde dine gæster med en af vores forskellige tapasanretninger. Vores tapas er sammensat ud fra en passion og kærlighed til ostens verden, sat sammen med charcuteri, paté og lækkert tilbehør af råvare i højeste kvalitet der fuldender oplevelsen. Tapas er en skøn måde at samle dit selskab på, man sidder længere tid om maden, snakken går og hyggen spreder sig i en uformel og afslappet atmosfære.

Hos Risskovost har vi over 200 forskellige oste, alle nøje udvalgt. Flere af ostene har vi udvalgt hos lokale producenter rundt om i verden. Oste er et skattekammer af smagsoplevelser og historie, så udover I får en gastronomisk smagsoplevelse, så er vores tapas også en kulturel oplevelse for hjertet. I vores App Risskovost har vi samlet alle vores oste i et ostetek, her kan I finde informationer om de oste I sidder og nyder, heri står der også beskrevet hvilke vine der passer til ostene.

Vores tapas bliver anrettet og serveret på en flot rustik egetræsplanke. Vi går meget op i at både smag, kvalitet og anretning af vores tapas er i højeste kvalitet.

 

 

Bryllup

Barnedåb

Fødselsdag

Firma-arrangement

Studentergilde

Reception

Jubilæum

Svendegilde

Vi leverer ost og tapas til alle dine arrangementer

Vi laver blandt andet tapas til:

  • Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Receptioner
  • Firmafester
  • Sommerfester
  • Julefrokoster
  • Bryllupper
  • Begravelser
  • Og andre begivenheder.

Vil du høre mere om vores tapas til selskaber, så kan du ringe til os på tlf. 44106810 eller bestille her på webshoppen.

Få et uforpligtende tilbud på tapas til jeres arrangement

Bestil et uforpligtende tilbud på tapas til jeres arrangement direkte gennem formularen, hvorefter vi snarest vender tilbage med et tilbud til dig. Vi beder dig være ude i god til, så vi har mulighed for at vende retur.

OBS: Minimumsbestilling på 10 kuverter ved tapas til et større arrangement.

Bestil ostetapas til dit arrangement

Bestilling kan foregå via opkald til vores afdeling i enten Risskov eller Aalborg. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.